Longlife Cartridge® Valmistusprosessi

Ekologinen vaihtoehto perinteisille musteille ja värikaseteille

Tarjoamme korkealaatuisia musteita ja värikasetteja, jotka sopivat kaikkien yleisimpien valmistajien laitteisiin. Tuotekehitysosasto valvoo jatkuvasti tuotteidemme teknistä suorituskykyä. Takaamme  uudelleenvalmistettujen tonerien ja musteiden, johdonmukaisen laadun, toimivuuden ja kestävyyden jatkuvalla tuotannon valvonnalla. Kaikille uusille tuotteille takaamme verrattain lyhyet kehitysajat ja pyrimme jatkuvasti parantamaan olemassa olevien tuotteiden suorituskykyä.

Korkealaatuisten ja uudelleenvalmistettujen toner-kasettien ja musteiden valikoimamme kattaa Applesta Xeroxiin. Mukautamme sitä jatkuvasti markkinoiden kehityksen mukaan. 

Panostamme kestävään kehitykseen uudelleenvalmistettujen toner-kasettien, musteiden, palveluominaisuuksien ja tuotantoprosessien kautta. Tuotanto ja tuotekehityks tähtäävät koko tuotteen elinkaaren ajan mahdollisimman vähäiseen ympäristövaikutukseen. 

 • Longlife Cartridge®-kasettimme valmistukseen tyhjät kasetit ovat erittäin tärkeitä. Rikkinäiset, vialliset tai jo uudelleenvalmistetut toner-kasetit lajitellaan pois. Tämän jälkeen pätevät tyhjät kasetit puretaan osiin ja puhdistetaan perusteellisesti.

 • Puhdistus ja täyttö

  Puhdistettu kasetti kootaan nyt uudelleen, vaihtaen toiminnan ja laadun kannalta ratkaisevia osia. Täysin koottu kasetti täytetään korkealaatuisella mustejauheella varustetaan uudella sirulla ja testataan yksilöllisesti.

 • Lähetys

  Kasetti pakataan biohajoavasta muovista valmistettuun "Green Airbag" -ilmatyynyyn ja Longlife Cartridge®-laatikkoon.

 • Monotulostimet

  Käyttö ja palautus

  Aseta kasetti paikoilleen, ja olet valmis – kaikki Longlife Cartridge® -tuotteet täyttävät tai ylittävät alkuperäiset OEM kasetit ja määrittelyt.

  Kun kasetti on käytetty, palautat sen yksinkertaisesti meille. Toisen elämänsä jälkeen toner-kasetti kierrätetään ympäristöystävällisesti ja käytetään uudelleen uudessa sovelluksessa.