Vastuullisuus ja Ympäristönsuojelu

 

Me ekoekolla olemme ylpeitä voidessamme tarjota kestäviä ratkaisuja yrityselämään.
Sitoutumisemme ympäristönsuojeluun heijastuu kaikessa toiminnassamme, myös uudelleenvalmistetuissa Longlife Cartridge® muste-ja värikaseteissamme.

 
Merkittävä CO2-päästöjen Vähennys
Meidän Longlife Cartridge® -kasettien uudelleenvalmistusprosessi Saksassa on tuottanut huomattavia ympäristöhyötyjä. Tähän mennessä olemme onnistuneet vähentämään merkittävästi hiilidioksidipäästöjä, yhteensä jopa 5,912,611* kilogrammaa. Tämän olemme saavuttaneet välttämällä uusien kasettien tuotantoa Kaukoidässä, jossa normaalisti tuotta isi valtavat määrät CO2-päästöjä.

Raakaöljyn Säästäminen

Käyttämällä Longlife Cartridge kasetteja, asiakkaamme ovat auttaneet säästämään huomattavan määrän raakaöljyä - yhteensä 23,897,313 kilogrammaa.* Uudelleenkäyttämällä alkuperäisiä kasetteja useita kertoja, tuemme arvokkaan raaka-aineen, öljyn, varantojen säilymistä.

Muovijätteen Vähennys

Ympäristövaikutuksemme ei rajoitu vain CO2-päästöihin ja öljyn säästöihin. Tuotteidemme ansiosta olemme estäneet 2,210,718* kilogrammaa muovia päätymästä kaatopaikoille. Käyttämällä uudelleen tyhjentyneitä tonereita ja musteita, vähennämme merkittävästi jätettä, joka muuten saastuttaisi ympäristöämme. Me Eko Ekolla  olemme sitoutuneet ympäristönsuojeluun ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Valitsemalla tuotteemme, asiakkaamme voivat luottaa paitsi korkealaatuiseen tulostuslaatuun, myös siihen, että he osallistuvat aktiivisesti ympäristönsuojeluun ja kestävän kehityksen edistämiseen.  

Onnellinen toimisto 

* Luvut perustuvat valmistajan tuottamaan kokonaismäärään